Voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en actief willen zijn met elkaar.

Welkom bij de Vrouwenvereniging Badhoevedorp!

Wij organiseren voor alle vrouwen in Badhoevedorp én omgeving interessante, gezellige en ook leerzame activiteiten. Een vrouwenbeweging met een positieve insteek voor dames die plezier in het leven hebben of willen maken.
Wie bieden allerlei activiteiten aan; creatief, cultureel, ontspannend en leerzaam.
Ook kun je je eigen ideeën kwijt en ze samen met anderen organiseren voor de vereniging.

Lid zijn van de VVB betekent ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.
In je eigen omgeving activiteiten ondernemen en lezingen of bijeenkomsten bijwonen, samen met andere vrouwen.
Als lid van de VVB heb je keuze uit:
• Bijwonen van lezingen
• De museumclubs
• Maandelijkse halve dag excursies
• Maandelijks hele dagexcursie
• De eetclub
• De theaterclub
• De leesclub
• Wandelclub
• Wekelijks HappyHour
• De koffieochtenden met thema bespreking
• Het maandblad

Het lidmaatschap bedraagt € 50,= per jaar en voor een aantal van deze activiteiten geldt een eigen bijdrage.
Natuurlijk mag je eerst ook altijd vrijblijvend een activiteit bijwonen om kennis te maken. Of je kan ook de introductie bijwonen voor nieuwe leden waar alle afdelingen iets vertellen over hun activiteiten. Dit doen we twee keer per jaar.

Neem hiervoor contact op met de voorzitter.