De eerste bijeenkomst van de VvB  een gezellige nieuwjaars instuif ! Terwijl de zaal vol loopt wenst eenieder elkaar onder het genot van een glaasje prosecco  de beste wensen voor 2020.  Andy ,de voorzitter, opent met een welkomstwoord deze middag met de wens dat we er met elkaar een mooi verenigingsjaar van gaan  maken. Anke en Cilia worden door Andy bedankt, (Carla was met vakantie),  zij nemen afscheid van het bestuur.

Anke en Cilia  kregen een prachtig boeket bloemen en een cadeaubon, voor wat zij voor de vereniging de afgelopen jaren gedaan hebben!

Als verrassing krijgen we een heerlijke oliebol. Net zoals voorgaande  jaren krijgen we nu ook beelden  via een diapresentatie van het afgelopen jaar. In de jaren hiervoor werd deze verzorgd door Clara,  ook dat waren altijd weer leuke herinneringen. Deze keer verzorgd door Wil Holshuijsen met medewerking van haar zoon Mark. Onder het genot van een glaasje en heerlijke hapjes verzorgd door Anneke en Thea (van de feestcommissie) bijgestaan door de dames van de bar werd het een heel  gezellige en saamhorige middag. Iedereen bedankt voor  de aanwezigheid en medewerking aan deze middag! We gaan er met elkaar een mooi 2020 van maken.                                                                             Nel Hofsteenge.