Laat kunst je kleuren bij de VVB, locatie Dorpshuis Badhoevedorp

Met potlood en penseel op papier en doek, voor beginners en gevorderden

“Heerlijk echt leren kijken, licht en donker, perspectief, materialenkennis, kleuren mengen. Beetje kunstgeschiedenis komt ter sprake, werken naar stilleven of natuur, foto of tablet. Het plezier met elkaar en jezelf ontdekken staat zeker voorop” Dit is de insteek voor de schilderlessen voor onze leden, en dat klinkt goed!

Olieverf op doek Lucia Bezemer

Informatie over onze docent Lucia Bezemer

Lucia heeft gewerkt in de decorbouw voor jeugd tv, film, beurzen en etalagewerk.

Ze heeft schilderlessen gegeven bij Atelier Oude Meelfabriek, bij de Volksuniversiteit en CCB. Ze is lid van KZOD Haarlem en commissiewerk.

Verder doet ze modeltekenen en schilderen en heeft vele exposities in binnen- en buitenland gehad.

 

Ook misschien aantrekkelijk voor ons; Lucia geeft weekendcursussen, workshops in de duinen en een  schilderweek in Noord-Portugal met yoga- centrum op een schitterende locatie met zwembad, veel natuur ver van toerisme en bij de Estrella. Avond met livemuziek in het mooi ingerichte landhuis waar we eten en de slaapkamers zijn. Wie weet kan dit een mooi reisje worden voor de liefhebber.

 

Praktische informatie:

Donderdagmiddag van 14.00- 17.00 uur,8 lessen totaal.

Start 17 maart, laatste les is op 5 mei (eventueel 12 mei)

Kosten voor 8 lessen van 3 uur: € 120, =  excl. koffie/thee en materialen. (Materialenlijst wordt na aanmelding toegestuurd)

Graag voldoen op bankrekeningnummer NL 50 INGB 0001 7980 82 onder vermelding van schilderlessen en uw lidmaatschapsnummer.

De lessen kunnen doorgang vinden bij een minimumaantal van 5 personen. Bij aanmelding ontvangt u een materialenlijst voor de eerste les.

Aanmelden bij: kollandy@ziggo.nl