Beste leden,

Helaas hebben we nog  een verdrietig bericht om met u te delen.                               Afgelopen week, op 14 mei is An van Nes op bijna 93 jarige leeftijd overleden.
In de bijlage vindt u de condoleance kaart met daarop een prachtige foto van
An.

An was een trouw en betrokken lid van de vereniging als sinds 1977. Ze heeft
aan veel activiteiten deelgenomen en ook jarenlang leden van en naar huis
gereden bij de lezingen.

We wensen de familie sterkte bij dit verdriet en we zullen An bij onze
vereniging missen.

Met een warme groet voor u allen,

Namens het bestuur,

Andy van Kollenburg

page2image66967232

page3image66889680

Beste mevrouw van Kollenburg,

Heel dankbaar zijn wij voor jullie lieve woorden en aandacht, en nog meer voor wat jullie v.vereniging altijd heeft betekend voor mijn moeder. Ze vond het heerlijk.

Nu zijn we het ouderlijk huis aan het opruimen. Veel herinneringen, verhalen en alles wat erbij hoort…

Een warme groet  en dank voor de kaarten van en voor iedereen die bij jullie club haar kent,

Pauline en Anneke van Nes en familie

Is uw mailadres nog niet bekend bij de ledenadministratie? Wilt u zo vriendelijk zijn dit aan vvbadhoevedorp@gmail.com door te geven

De “vacaturebank”  😉

De VVB zoekt U!!!

Wat is dit nu? (zult u misschien denken…..)

Omdat we op dit moment een aantal vrijwilligers zoeken voor verschillende activiteiten leek het ons wel handig om ze eens op een rijtje bij elkaar te zetten met wat informatie erbij!

Dus daar gaan we dan:

1. Is er iemand onder onze leden die handig is met Facebook? We wilden graag meer gebruik gaan maken van dit podium om onze activiteiten onder de aandacht te brengen en mogelijk ook weer nieuwe leden te werven. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om meer met elkaar te delen, maar je moet er een beetje in thuis zijn. We denken natuurlijk weer graag mee met degene die zich hiervoor aanmeldt.
  2. En we zoeken nog een enthousiast nieuw bestuurslid. In het vorige maandblad hadden we het al over iemand voor de commissies maar nog beter zou een tweede penningmeester zijn. Samen met de eerste penningmeester doet u de boekhouding voor de vereniging en woont u de vergaderingen bij. Gezamenlijk bekijkt u hoe de taken verdeeld kunnen worden. En natuurlijk is het ook de bedoeling om mee te denken en praten over de hele vereniging en de belangen van al onze leden.

We komen maandelijks bij elkaar voor een vergadering in het dorpshuis. Als u hier misschien iets voor voelt laat het ons dan weten!

1. En zou er nog iemand onder onze leden zijn die een fietsclub zou willen opstarten? Ik hoor van diverse kanten dat er belangstelling voor is. Dus welke sportieve VVB’er gaat dit doen???

We denken natuurlijk weer graag mee als bestuur.

Andy van Kollenburg

Vrouwen van Badhoevedorp is trots gebouwd met WordPress Deze website is mogelijk gemaakt door Mark Dalderup