De “vacaturebank”  😉

De VVB zoekt U!!!

Wat is dit nu? (zult u misschien denken…..)

Omdat we op dit moment een aantal vrijwilligers zoeken voor verschillende activiteiten leek het ons wel handig om ze eens op een rijtje bij elkaar te zetten met wat informatie erbij!

Dus daar gaan we dan:

1. Is er iemand onder onze leden die handig is met Facebook? We wilden graag meer gebruik gaan maken van dit podium om onze activiteiten onder de aandacht te brengen en mogelijk ook weer nieuwe leden te werven. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om meer met elkaar te delen, maar je moet er een beetje in thuis zijn. We denken natuurlijk weer graag mee met degene die zich hiervoor aanmeldt.
  2. En we zoeken nog een enthousiast nieuw bestuurslid. In het vorige maandblad hadden we het al over iemand voor de commissies maar nog beter zou een tweede penningmeester zijn. Samen met de eerste penningmeester doet u de boekhouding voor de vereniging en woont u de vergaderingen bij. Gezamenlijk bekijkt u hoe de taken verdeeld kunnen worden. En natuurlijk is het ook de bedoeling om mee te denken en praten over de hele vereniging en de belangen van al onze leden.

We komen maandelijks bij elkaar voor een vergadering in het dorpshuis. Als u hier misschien iets voor voelt laat het ons dan weten!

1. En zou er nog iemand onder onze leden zijn die een fietsclub zou willen opstarten? Ik hoor van diverse kanten dat er belangstelling voor is. Dus welke sportieve VVB’er gaat dit doen???

We denken natuurlijk weer graag mee als bestuur.

Andy van Kollenburg