We hebben u nodig!

Na de bestuurswisseling van januari dit jaar, bestaat het bestuur nu nog uit 3 leden. De redactie denkt graag met ons mee maar we merken dat het toch goed zou zijn om met meer vrouwen na te denken over de belangen van de vereniging en haar leden. Het ideale bestuur zou voor ons uit 5 leden bestaan.

Omdat het nu een (gedwongen) rustige periode is, kunnen we deze periode gebruiken om nieuwe bestuursleden in te werken. We hebben nu de tijd om elkaar te leren kennen en nieuwe bestuursleden wegwijs te maken. Een periode bij uitstek dus om nu deze stap te zetten!  Gewoon doen!

Wat houdt dat dan in?

Het is minder ingewikkeld dan het lijkt, als u enthousiasme en inzet heeft, mee wil denken, een beetje tijd wil investeren, het belang van de leden vooropstelt, uit de voeten kunt met mail en eventueel pc en deel wil uitmaken van een enthousiast en positief bestuur, dan bent u helemaal op uw plaats bij uw vereniging!

We komen gemiddeld 1 x per drie a vier weken bij elkaar voor een vergadering, en verdelen de taken onderling al naar gelang dat nodig is.

Aarzel niet en neem contact op met de voorzitter of een van de andere bestuursleden, ik kan u verzekeren dat het gewoon een plezier is om te doen!

En………een vereniging bloeit naarmate de inzet van vrijwilligers groeit!

Andy, Hanneke en Liesbeth