Wilt u, na het bekijken van alle leuke activiteiten die georganiseerd worden, voor slechts € 50,- per jaar  lid worden van de Vrouwenvereniging Badhoevedorp?

Neem dan contact op met

Andy van Kollenburg  info@vvbadhoevedorp.nl
en geef uw naam, adres, telefoonnummer (vast en mobiel), emailadres én uw geboortedatum door.

U kunt natuurlijk ook op één van de inloopochtenden langskomen om de sfeer te proeven en alvast kennis te maken met een aantal leden.

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Straat (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Vaste telefoonnummer

  Mobiele telefoonnummer

  Geboortedatum
  --

  Ik wil Lid wordenMeer informatie

  Contributie
  Ons verenigingsjaar loopt van januari t/m december en de contributie bedraagt € 50,00 per jaar.
  Graag ontvangen wij  vóór 20 januari  uw contributie onder vermelding van.

  ” contributie en uw lidnummer” op INGBANK  tnv  Vrouwenvereniging   Badhoevedorp  NL50 INGB 0001 7980 82   

  Uw lidnummer vind u in de linkerbovenhoek van het adreslabel op het maandbericht en bestaat uit  3 cijfers (het kan zijn dat het met een o begint.)

  Indien u besluit uw lidmaatschap op te zeggen dan vragen wij u dat vóór 1 december van het lopend jaar schriftelijk aan penningmeester@vvbadhoevedorp.nl kenbaar te maken.

  Een bijdrage voor het “Lief & leed potje”  is een vrijwillige bijdrage bij de contributie. Uit het potje wordt een kaart of een bloemetje gebracht om een lid  namens de vereniging te verrassen of op te beuren wegens ziekte of iets anders.  Het lief-en-leedpotje is een vrijwillige bijdrage bij de contributie. Mocht u iemand weten die hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u de gegevens doorgeven aan Miep Bakker-Dinkgreve  tel:0208896434.  Mocht u al contributie hebben betaald en wilt u alsnog een bijdrage storten, dan graag apart overmaken op INGBANK  tnv Vrouwenvereniging Badhoevedorp   nr. NL50 INGB 0001 7980 82 ovv “Lief en Leed

   Uw contributie:
  Als u vragen heeft over de contributie en/of betaling hiervan, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester Nicole Mul-Bakker  penningmeester@vvbadhoevedorp.nl