Welkom bij de Vrouwen Van Badhoevedorp, een vereniging waar vrouwen activiteiten organiseren voor vrouwen.

Beste leden en andere bezoekers van deze website.

In verband met het coronavirus en de maatregelen die door het kabinet zijn genomen, komen al onze op de agenda voorkomende activiteiten  voorlopig tot en met  december te vervallen.                                                                                

Zodra enige activiteit weer mogelijk is zullen wij u berichten. Wij wensen u alvast een mooie zomer. ***De brief van het bestuur staat onder het kopje “Clubinfo–Bestuur” ***

Wij wensen u sterkte, blijf gezond en fit en neem alle adviezen en  maatregelen ter harte, hopelijk kunnen we elkaar spoedig weer ontmoeten.

klikt u op de bovenste balk bij “clubinfo: dan vindt u bij      overig en bestuur de laatste nieuwsberichten!!!

klikt u op verslagen dan vindt u verhalen en ingezonden stukken

De Vereniging Vrouwen van Badhoevedorp bestaat al 50 jaar in Badhoevedorp, eerst als afdeling van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, sinds 5 november 2004 op eigen benen. De VVB is voornamelijk actief op sociaal en cultureel gebied.

Op deze website krijgt u een indruk over wat er allemaal mogelijk is.  Klik op het logo hieronder, en u leest meer over de vele activiteiten die georganiseerd worden.
Alle ‘thuis’activiteiten worden georganiseerd in het  ” Nieuwe” Dorpshuis Snelliuslaan 35, 1171 CZ Badhoevedorp, 020-4490696

klikt u op de agenda  in de zwarte balk ↑ hierboven  of  op een van de symbolen  hieronder ↓voor meer informatie.