Wist u dat:

In het dorpshuis Badhoevedorp iedere derde zondag van de maand een film wordt gedraaid? Inloop vanaf 13.00 uur. Aanvang 13.30 uur                                                                Entree € 6,50 per persoon inclusief een consumptie.

 

15 December Aanvang 13:30   Green Book  

Met (2Viggo Mortensen(Tony Lip), Mahershala Ali (Dr. Don Shirley)  Green Book is een humoristische film. De basis hiervoor ligt in de twee compleet tegenoverstelde werelden: zwart versus blank, rijk versus arm, elitair versus streetwise en ga zo maar door. Viggo Mortensen speelt uitsmijter Tony Lip, niet vies van een knokpartijtje, maar wél rechtschapen.                                                                                            Mahershala Ali speelt pianovirtuoos Don Shirley. Beide heren kunnen veel van elkaar leren. De auto is het klaslokaal en de vaak komische gesprekken het lesmateriaal. Twee mannen met hun vooroordelen zijn op elkaar aangewezen. Deze situatie mondt uit in vriendschap en respect.

 

26 December 2e kerstdag                                                                 Aanvang 13:30  Moonlight

Ashton Sanders (Chiron), Mahershala Ali (Juan), Naomie Harris (Paula). Chiron is een introverte jongen in een verpauperde wijk van Miami, geplaagd door een weinig rooskleurig leven. Zijn moeder is een drugsverslaafde en hij is voortdurend slachtoffer van pesterij.            Regisseur Jenkins introduceert hem in drie bepalende hoofdstukken in zijn leven: als kind onder de bijnaam ‘Little’, als puber onder zijn eigen naam en als volwassene onder de naam ‘Black’. Elk hoofdstuk herdefinieert zijn identiteit, gestuurd door zijn omgeving, maar ook door zijn eigen wensen en angsten.