• Dit evenement is voorbij.

Nieuwe ledenochtend

maart 8 @ 10:30 - 12:00

Nieuwe-ledenochtend verplaatst naar 8 maart 2022

Op 8 maart hopen we weer onze nieuwe-ledenochtend te kunnen houden.

Op deze ochtend nodigen we alle nieuwe leden uit om ze te informeren wat de vereniging allemaal te bieden heeft. We vragen dan ook alle coördinatoren om iets te vertellen over de activiteiten die zij   organiseren en begeleiden.

Een leuke en informatieve ochtend dus waar de nieuwe leden ook meteen kennis maken met het bestuur en de overige vrijwilligers.

De vraag aan u als lid is nu deze: kent u dames die misschien geïnteresseerd zouden zijn in onze vereniging? We denken namelijk dat deze ochtend dan ook voor (nog) niet-leden een leuke manier is om kennis te nemen van onze club!

Dus hoort en zegt het voort, wie weet zijn er dames geïnteresseerd en kunnen ze zo eerst eens een kijkje nemen en hun licht opsteken.

Dinsdag 8 maart

Tijd:     10.30-12.00 uur.