• Dit evenement is voorbij.

Halve dag excursie

september 20 @ 10:00 - 13:00

Halve-dag excursie  Maandag  20 september: Broek in waterland

Bregtje Viergever is bij een aantal van u bekend als onze nieuwe museumgids van de club museum divers. (zie bij museumclubs)

Ze heeft in haar huis in Broek in Waterland samen met haar man een verzameling moderne kunst en geeft rondleidingen door haar huis met toelichting op deze kunstwerken.

Bregtje vertelt aanstekelijk over moderne naoorlogse schilderkunst met behulp van de eigen collectie van haar en haar man.

U wordt ontvangen met een drankje en zelfgebakken taart. Een voorproefje van de uitleg bij de schilderijen krijgt u in het filmpje. https://youtu.be/OPbpQgoEYWA

Praktisch informatie:

Omdat er max 10 personen tegelijk naar binnen mogen zijn er twee tijdstippen.

Datum: maandag 20 september

Tijd: 11 uur en 13 uur ( u krijgt reactie bij aanmelding over uw tijdstip)

Kosten: € 16, = bij deelname door 10 personen

Aanmelden bij: Andy van Kollenburg: kollandy@ziggo.nl

Overmaken op bankrekeningnummer: NL 50 INGB 0001 7980 82 onder vermelding van Broek in Waterland

Adres: Leeteinde 24, 1151 AK Broek in Waterland

Reisinfo: Parkeren is op het grote parkeerterrein aan het Nieuwland. Bussen rijden van achterkant Centraal, dat is 115 naar Volendam.
Of van metrostation Noord, diverse bussen. Hooguit 10 minuten lopen naar het huis of naar de kerk vanaf bus of parkeerterrein. Het huis van Bregtje is achter de kerk, volg bordjes Broekerhuis.

Andy van Kollenburg

Datum: