• Dit evenement is voorbij.

Eet-club

maart 10 @ 17:00 - 20:00

De eet-club gaat nu écht van start!!!!  10 maart 2022.

We zijn heel erg blij dat Coos Jongeneelen (zie foto) zich heeft aangemeld om de eet-club voort te zetten voor onze VVB. Coos is sinds een paar jaar lid van onze vereniging en kent veel mensen uit Badhoevedorp en omgeving. Ze volgt Edda Kalter op die zoals u weet de eet-club altijd met veel plezier heeft geleid, u heeft hierover in een eerder maandblad een stukje kunnen lezen. Nogmaals dank hiervoor Edda!

Coos heeft de intentie om de eet-club nieuw leven in te blazen; dat wil zeggen dat er ook etentjes in Haarlem of Amsterdam geregeld kunnen gaan worden, afgewisseld met een lunch zo nu en dan. Uiteraard organiseert Coos de meeste van deze avonden in de directe omgeving zodat het makkelijk bereikbaar blijft voor iedereen. Maar af en toe een uitstapje wat verder weg, moet ook kunnen dachten we zo.

Coos gaat nu écht van start en wel op donderdag 10 maart bij de Pelikaan, Nieuwemeerdijk 447 te Badhoevedorp. Aanvang 17.00 uur.

U kunt zich aanmelden bij Coos: coos50@hotmail.com  graag vóór zaterdag 5 maart aanmelden!

We wensen u allemaal heel veel gezellige en lekkere etentjes met elkaar!

Namens het bestuur,

Andy