De Golfclub

26 april @ 00:00 - 23:59

Nieuw seizoen Dames Golfclub VVB 2024

Na een heel gezellig seizoen 2023 achter ons, gaan we dan deze maand april weer starten met het nieuwe seizoen 2024. We hebben er even op moeten  wachten, maar na een natte winterstop hebben we er weer zin in. De club bestaat inmiddels uit zeventien enthousiaste golfers en met elkaar golfen wij eenmaal per maand, van april tot en met september, op steeds een andere baan in de wijde omtrek.

Dat is verrassend, spannend en erg leuk want elke golfbaan heeft weer zijn eigen eigenaardigheden… Maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel, zo sluiten wij na negen holes de dag af met een lunch óf een drankje met uitgebreide borrelplank, afhankelijk van de starttijd. In september op de laatste golf-dag sluiten we het seizoen feestelijk af met een onderling wedstrijdje. Vind je het leuk mee te doen, ben je in bezit van het GVB, ook al heb je lang niet gegolfd, doe mee en meld je aan.

Louise Spaargaren

louisemanshande@gmail.com