Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagexcursie

30 november 2021

Dagexcursie Orchideeënhoeve 30 november  2021

Om 08.30 u vertrekken we vanuit Badhoevedorp. Dan gaan we naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, waar we beginnen met de koffie en uiteraard iets lekkers erbij.

Na de koffie kunt u op eigen gelegenheid alles gaan bekijken. Zoals b.v.

Het jungle dorp met allerlei tropische planten, vlinders, flamingo’s, vissen en uiteraard prachtige orchideeën. Een belevenis op zich.Ook is er een winkeldorp met materialen uit allerlei verschillende landen.In de hutjes, met allemaal een eigen thema, wordt het ruime aanbod op bijzondere wijze tentoongesteld en lijkt het alsof je in een lokaal winkeltje staat. Uiteraard zijn er prachtige orchideeën te zien en te koop.Kortom er is van alles te beleven in het jungledorp. En alles is binnen dus van de eventuele kou of regen hebben we geen last.

Om 12.30 u vertrekken we dan richting Terwolde, waar bij Kriebelz de pannetjes voor ons klaar staan. Heerlijk eten met “pannetjes” op tafel.Om 15.30 u vertrekken we dan weer richting Badhoevedorp.

Vertrek: 8.30 uur Dorpshuis Badhoevedorp

Prijs: 62,50 euro p.p. overmaken op rekening    NL 50 INGB 0001 7980 82 onder vermelding van Dagexcursie Orchideeënhoeve én uw lidmaatschap- nummer. Tot uiterlijk 4 dagen voor vertrek kunt u zich kosteloos afmelden (omdat de kosten worden doorberekend aan de vereniging bij te laat afzeggen, hopen we dat u hier begrip voor heeft)

Aanmelden: Andy van Kollenburg kollandy@ziggo.nl

Belangrijk:

Denkt u aan de QR-code van uw vaccinatie- of testbewijs? Zonder dit bewijs mogen we het restaurant niet binnen.

 

 

Gegevens

Datum:
30 november 2021
Evenement Categorie: