Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagexcursie naar Harderwijk

maart 29

 

Dagexcursie dinsdag 29 maart. Marius van Dokkum museum

We kunnen en mogen weer op pad gelukkig en dat doen we dan ook weer graag met dit leuke dagtochtje naar Harderwijk onder de enthousiaste begeleiding van Riet Fillius.

Programma:

We vertrekken om 9.00 uur  vanuit Badhoevedorp en rijden dan naar Harderwijk.

Daar gaan we eerst aan de koffie met gebak. Dan lopen we een klein stukje naar het Marius van Dokkum museum. Het enige museum in Nederland van een nog levende kunstenaar. De collectie van het Marius van Dokkum museum wordt gevormd door schilderijen met een humoristische voorstelling, feitelijk hét handelsmerk van deze kunstenaar. Zijn doeken worden bevolkt door eenvoudige mensen in hun eigen leefomgeving; mensen die, ondanks of juist dankzij, hun eigenaardigheden sympathiek overkomen. Al lachende de waarheid vertellen is zeker ook van toepassing op Van Dokkum’s voorstellingen.

Vanwege het tijdslot hebben we daar een 1 uur de tijd en dan lopen we weer terug naar Brasserie De Bank, waar een heerlijke lunch voor ons klaar staat. Daarna heeft u nog tijd om het mooie Harderwijk te bezoeken. Misschien ook nog naar het Stadsmuseum.

Om 15.30 u vertrekken we dan weer naar “huis”.

Praktische informatie:

Dag: dinsdag 29 maart

Vertrek 9.00 uur vanuit het Dorpshuis Badhoevedorp

Kosten € 52,50 pp en met museumkaart  € 42.50 pp (vergeet u deze niet mee te nemen!)

Overmaken op: NL 50 INGB 0001 7980 82 onder vermelding van dagexcursie Marius van Dokkum en uw lidmaatschapnummer.

Aanmelden bij Andy van Kollenburg: kollandy@ziggo.nl

Tot uiterlijk 4 dagen voor vertrek kunt u zich kosteloos annuleren (bij te laat annuleren worden aan ons de kosten doorberekend. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

 

Gegevens

Datum:
maart 29
Evenement Categorie: