Belangrijk bericht!

Bestuur

Volgend jaar april heeft Hanneke zich alweer zes jaar ingezet voor onze vereniging. En hoe!

Ze is secretaris binnen het bestuur en ze organiseert de lezingen voor ons. Die zijn onder haar enthousiaste aansturing echt naar een hoger plan getild.

Maar… ze gaat na 6 jaar besturen stoppen en volgens onze statuten is dat ook nog eens volgens de regels. Dat betekent een vacante plek binnen het bestuur.

Maar ook de voortzetting van de lezingen komt in gevaar als we niet iemand vinden die deze taak van Hanneke gaat overnemen.

U denkt misschien dat duurt nog even, maar voor we het weten is het zover. Bovendien kan Hanneke nu ook nog iemand wegwijs maken in haar werkzaamheden als iemand zich snel aanmeldt.

We zoeken dus een nieuw bestuurslid die secretaris kan worden maar vooral de lezingen wil gaan organiseren!

Onze nieuwe penningmeester Nicole had hier een leuk idee over. Zij was oorspronkelijk geen lid maar hoorde de enthousiaste verhalen van haar moeder die wel lid is.

Misschien heeft een van u ook een dochter/schoondochter die zich in wil zetten voor het verenigingsleven? Nicole heeft er geen spijt van en wij zijn er superblij mee.

Dus dames, misschien is er onder u een enthousiaste dochter of alsnog een lid die het zelf wel wil gaan doen?

We hopen op u!

 

Vrijwilligers

Het afgelopen jaar heeft ook een aantal vrijwilligers aangegeven dat ze met hun taken wilden stoppen. Sommige om gezondheidsredenen en anderen weer vanwege de langere duur dat ze het gedaan hebben. Een pluim alvast voor al deze mensen!

We komen nu dus echt leden tekort die wat willen doen voor de vereniging. Het is allemaal niet heel veel en ook niet ingewikkeld als we vele handen hebben die willen meehelpen. Maar het wordt wel wat veel nu voor een te kleine groep mensen en we hopen dus echt dat we de taken weer wat meer kunnen gaan verdelen.

Als u interesse heeft om iets te doen neemt u dan contact met me op dan kunnen we bespreken wat bij u past en hoeveel tijd het zou kosten. U helpt ons echt enorm, dus reageer!

Met een hoopvolle groet,

Andy