Lieve leden,

We zijn in januari en februari bijzonder actief van start gegaan. Wat een enorme opkomst bij de lezingen, maar ook bij de halve-dagexcursies! Ook de andere activiteiten doen het allemaal goed.

Het kleine aantal workshops valt soms wat meer en soms wat minder in de smaak, maar we blijven zoeken naar aanbod hierin.

We krijgen zelfs weer een wandelclub, u leest het verderop!

Wat geweldig dat twee nieuwe leden zich hier meteen voor hebben aangemeld. Laat ze dus niet alleen wandelen dames!

En er is nog een mooi initiatief gekomen van een van onze leden voor een golfgroepje, waarschijnlijk zal dit alleen voor een wat kleiner aantal dames aantrekkelijk zijn. We houden natuurlijk het belang van het grote geheel altijd voor ogen maar een uitzondering mag er ook wel eens zijn bij onze vereniging.

Het lijkt echt weer op de pré-corona belangstelling. Wat fijn dat we die gigantische dip in ons verenigingsleven zo goed met elkaar hebben doorstaan.

Ik kan u verzekeren dat het ons als bestuur heel veel energie geeft om voor deze enthousiaste clubdames aan de slag te mogen zijn. En wat ook zo fijn is, u laat het ons ook weten dat u het allemaal waardeert, beter kan een bestuur het zich niet wensen.

Wat niet zo veel waardering opriep was mijn eigen voorzittersfoto. De commentaren waren niet mals, maar ik kan ertegen, eerlijk duurt het langst en toen ik zelf nog eens kritisch keek dacht ik; “u heeft gelijk”!

Hopelijk doet deze het beter, ben er niet helemaal zeker van, maar ik ben benieuwd……………

We wensen u weer veel plezier met het nieuwe aanbod en graag tot gauw ziens!

Andy

Categories:

Tags:

Comments are closed