Vanaf oktober starten we weer met het nieuwe seizoen van de museumgroepen.

We gaan dan weer de gebruikelijke 7 rondleidingen doen, te weten in oktober, november, en in 2023 januari, februari, maart, april en mei.

De groep heeft in die maanden elke tweede woensdag van de maand een museumbezoek.

In september leest u dan de nadere informatie over waar we starten in oktober en wat de kosten zullen zijn. Het zal weer rond de 55 of 60 euro pp zijn maar dat durf ik nog niet met zekerheid te zeggen. De toeslagen van het museum kunnen daar nog bij komen en kunnen beter vooraf meegerekend worden. De verrekening volgt dan weer later zoals nu ook zal gebeuren.

Bregtje Viergever zal ons weer gidsen en de opzet gaat worden dat ze in chronologische volgorde de afdelingen van het Rijksmuseum doorgaat en een soort minicursus Kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot de 20e eeuw gaat geven. Er zit dus een opbouw in de museumbezoeken. Als er heel interessante tentoonstellingen ergens gehouden worden gaan we die natuurlijk ook bezoeken en maken we dus een uitstapje.

Bregtje heeft leuke ideeën hierover.

Belangrijk!

De huidige leden van de museumgroepen kunnen lid blijven van de groep maar moeten dit zo snel mogelijk kenbaar maken, maar uiterlijk vóór 1 augustus.

Er is een mogelijkheid om een derde groep van 15 personen samen te stellen, dus nieuwe leden kunnen zich ook opgeven. Maar ook uiterlijk vóór 1 augustus.

U kunt zich nu nog opgeven bij Andy van Kollenburg; kollandy@ziggo.nl

In het nieuwe seizoen hebben we een nieuwe coördinator gevonden! Maar daar hoort u nog meer over op een ander moment. Maar we zijn er natuurlijk heel erg blij mee.

We wensen u nu alvast een mooi nieuw museumseizoen toe.