Al sinds jaar en dag is er op de eerste dinsdagmorgen van elke maand een inloopochtend in het Dorpshuis.

 

Petra van Kooperen heeft deze inloopochtenden vele jaren met aandacht en zorg begeleid en er ook een nieuw elan aan gegeven. Ze neemt iedere keer een stukje uit de krant, een tijdschrift of andere bron mee zodat er een gesprek ontstaat over een bepaald onderwerp. Natuurlijk is het ook gezellig dat er zomaar wat met elkaar gesproken kan worden, maar van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp geeft net wat extra’s.

Tot onze grote spijt maar met veel begrip voor haar beslissing gaat Petra na dit seizoen stoppen met deze activiteit. We danken haar nu alvast heel hartelijk voor de moeite en de tijd die ze hierin heeft gestoken en zijn haar dankbaar voor haar inbreng. We komen hier uiteraard nog op terug maar voor nu alvast heel veel dank Petra namens bestuur en leden.

 

Gelukkig hebben we Wil Holshuijsen bereid gevonden deze leuke activiteit van Petra over te nemen.

Wil heeft al een paar keer voor Petra waargenomen en we denken dat ook zij hier een succes van zal weten te maken. Heel fijn dat Wil hier ook de tijd en de moeite voor wil nemen en we wensen haar alvast heel veel succes en plezier met de voorzetting van de inloopochtend. Wil start op de eerste dinsdag in september.

 

Andy van Kollenburg

 

Categories:

Tags:

Comments are closed