Onze gastvrouwen! Wat zouden we moeten beginnen zonder hen. Altijd present bij elke gelegenheid en activiteiten van onze vereniging om ons te voorzien van koffie, thee en andere versnaperingen.

En dat niet alleen, alles wordt van tevoren klaargezet en als iedereen naar huis is ook weer opgeruimd. We vinden het haast vanzelfsprekend, maar dat is het niet. In tegendeel, en daarom een hele dikke pluim voor deze dames die altijd geruisloos veel werk verzetten. Dank, hiervoor, we zijn heel blij met jullie!

En één van deze gastvrouwen, die al jaren meehelpt is Elly Snijders die nu tot haar spijt deze taak moest opgeven. Ze stond altijd klaar en heeft met grote bereidheid meegeholpen achter de bar en bij andere gelegenheid. Elly, we komen hier nog op terug maar heel veel dank namens ons en alle leden. Je bent gezien en gewaardeerd.

Wat velen misschien ook niet weten is dat Ria Rijsenbrij, één van de gastvrouwen, op de achtergrond alles coördineert. Ze regelt dat er voldoende dames zijn bij alle activiteiten. En zo heeft ze ook alweer iemand gevonden die stand-by wil zijn voor de gastvrouwen en wel Thea Warmerdam.

Heel veel dank Thea dat je dit wil gaan doen en heel veel dank ook aan jou Ria dat je dit altijd weer zo geruisloos en prima regelt!

Andy van Kollenburg