Verslag eet-club 10 maart

In het vorige maandblad was al bekend gemaakt. De eet-club gaat nu echt van start!!!!!
En zo was het. Op j.l 10 maart hebben we heel gezellig in Restaurant de Pelikaan gegeten. Twaalf dames hadden zich vooraf aangemeld vanwie vier nieuwe leden.
Dat maakte het nog eens extra leuk om hen te informeren over het wel en wee van de VVB.
Maar er kwamen ook meerdere onderwerpen aan bod. En uiteraard hebben we gelachen.  Daar is een gezellig samen zijn ook voor.
De bediening van de Pelikaan droeg daar ook zijn/haar steentje aan bij.
Zij hebben goed hun best gedaan om het ons naar de zin te maken.
Het was een geslaagde avond. Iedereen tevreden en buikje rond naar huis.

Het volgende etentje staat gepland op donderdag 21 april Restaurant Kerkzicht, Sloterweg in Sloten is dan de locatie.

Wie het leuk vindt om aan te schuiven graag voor dinsdag 19 april even aan Coos laten weten tel.nr.0638306861 of coos50@hotmail.com

Ik hoop weer op een aantal dames om de eet-club mee te vullen.

Groetjes Coos.