Van de Voorzitter

Lieve dames en leden,

Tijdens het schrijven van dit stukje is het práchtig weer buiten en dat was het al de hele week. Heerlijk dus en daarom geen afbeelding van uw voorzitter maar een veel mooier plaatje van de aanstaande lente!

Voor u ligt een rijk gevuld maandblad al was het alleen al vanwege de stukken voor de komende Algemene Ledenvergadering die we op 19 april gaan houden. Let op! De aanvangstijd is vroeger dan u gewend bent maar we hebben dan ook een bijzondere afsluiting die middag.

We hopen dat u met velen aanwezig zult zijn, er is veel tijd en moeite ingestoken om dit allemaal voor elkaar te krijgen en het is weer de eerste ALV sinds 2019. Onvoorstelbaar bijna, het is zelfs alweer tijd voor de herverkiezing van de voorzitter en een algemeen bestuurslid.

Maar…. Onze grote dank gaat uit naar Hanneke vd Boomen, onze secretaris. Hanneke gaat per april stoppen met haar werkzaamheden voor de VVB. Ze is dan 2x 3 jaar secretaris geweest.

Hanneke is van onschatbare waarde geweest deze afgelopen jaren. Onvermoeibaar was haar inzet voor de lezingen, die ze op een hoger plan heeft getild. Maar ook haar overige werk voor de vereniging was bepaald niet niks. Haar werk als secretaris heeft ze altijd met geweldig veel enthousiasme en betrokkenheid gedaan. Accuratesse en enthousiasme typeren Hanneke naar mijn mening en vooral haar altijd optimistische maar ook realistische kijk heeft veel toegevoegd aan het bestuur. We gaan haar afscheid natuurlijk nog vieren, maar ik kon het niet laten om alvast iets te zeggen hierover.

Alvast heel erg veel dank Hanneke, we gaan je heel erg missen!

We wensen u een mooie lente en natuurlijk hopen we u  allemaal te zien op de Paasbrunch en de Algemene Ledenvergadering.

Tot dan!