Urgent bericht

Vacante vrijwilligerstaken

De oproep voor vrijwilligers wordt zo langzamerhand steeds dringender. Als we op korte termijn geen versterking krijgen bij het bestuur en activiteiten komen we in de problemen.

Hanneke legt haar taken als secretaris neer en als ze niet vervangen wordt, kunnen de overige drie bestuursleden dit niet meer opvangen. We hebben eigenlijk twee nieuwe bestuursleden nodig.

Als we allemaal iets op ons nemen vallen de werkzaamheden reuze mee en is het bovendien erg leuk om te doen. Maar nu komt het op te weinig schouders terecht.

U kunt natuurlijk ook samen met een vriendin een van deze activiteiten op u nemen, dan kunnen de taken verdeeld worden. Bij een aantal activiteiten gebeurt dat nu ook al, zoals bij de “halve-dagexcursies” en de “wie gaat ermee club”.

Neemt u alstublieft contact met een van ons op (bestuur)of met een van de vrijwilligers om eens wat nadere informatie te krijgen, we helpen elkaar achter de schermen allemaal dus iedereen kan meedoen.

• Secretaris bestuur
  • Algemeen bestuurslid
  • Coördinatie hele-dagexcursie

–     Coördinatie museumgroepen