Beste leden, lieve dames,

Bijna vanaf het begin dat ik de voorzittershamer heb overgenomen van Clara, lijkt het wel of ik (en het bestuur) voornamelijk bezig ben geweest met organiseren, annuleren, weer opstarten, weer afzeggen, opnieuw vol goede moed beginnen, en nogmaals met lood in de schoenen weer eens een brief schrijven met teleurstellende inhoud!

Ik moet u zeggen dat ik af en toe zelf wel eens mijn gebruikelijke enthousiasme en optimisme een beetje kwijt was.

Maar…het lijkt er nu toch echt op dat we weer van start kunnen (en al zijn) en het opnieuw alles weer op de rit krijgen geeft ons weer veel energie. Er is weer veel leuks te doen en het aanbod voor de komende tijd ziet er veelbelovend uit.

Ook mogen we weer een aantal nieuwe leden verwelkomen en ook dat motiveert ons om er weer een schepje bovenop te doen. Natuurlijk hebben ons ook enkele leden verlaten, maar dat is gelukkig voornamelijk vanwege hoge leeftijd en niet uit onvrede. En helaas ook zijn er het laatste jaar enkele leden overleden.

Het lukt ons niet om ons gebruikelijke aanbod in de maand februari alweer helemaal op volle toeren te krijgen, maar in de maand maart kan er weer van alles. Gelukkig hebben we de lezingen van Hans Luiten in februari gehad en nog een paar in maart.

Als u dit leest hebben we elkaar gelukkig alweer her en der kunnen ontmoeten en dat blijft nu hopelijk voorlopig ook zo!

Wij van het bestuur doen er weer alles aan om dit voor u mogelijk te maken en hopen dat iemand van u dan ook de handschoen wil oppakken om ons te komen versterken! We hebben u nodig, want vele handen maken licht werk.

Namens het bestuur wens ik u een fijne maand toe.

Andy