Van de penningmeester

Nog niet alle leden hebben hun contributie voldaan, wilt u a.u.b. nazien of u dit heeft betaald.  Wij zien uw betaling graag uiterlijk  28 februari op de rekening  van de VVB  NL 50 INGB 0001 7980 82. Onder vermelding van uw lidmaatschap-nummer. Alvast bedankt!

Nicole Mul-Bakker

Bankadres VVB Zwanenburg

Er komt met enige regelmaat een vraag over het adres van de VVB bij het bankieren. Het lijkt een beetje vreemd dat dit een adres in Zwanenburg is en daarom twijfelt men soms of dit wel correct is.

De reden is dat de Kamer van Koophandel het adres hanteert van het secretariaat van een vereniging. De bank neemt de gegevens van de KVK over en hanteert dus ook adres van de secretaris van de vereniging. In ons geval is dat Hanneke v.d. Boomen en zij woont in Zwanenburg.

U kunt dus met een gerust hart uw betaling overmaken aan de VVB met adres Zwanenburg.

Andy