Van de Voorzitter,

Beste leden, lieve dames,

Wat heerlijk dat we velen van u weer zien bij de lezingen. Het geeft weer een beetje gevoel van normaal. Als we zo doorgaan hebben we weer aardig wat activiteiten te bieden van het pré-corona tijdperk, zullen we maar zeggen!

Er bereikte ons ook een droevig bericht van het overlijden van Lies Koning, en dat zo kort na het overlijden van haar geliefde zuster Thea. U leest hier nog een berichtje over in het blad. Ik heb haar maar kort meegemaakt maar ze was altijd heel inlevend. Ik kreeg vaak heel vriendelijke en bemoedigende mails van haar. Ze had het prachtig gevonden dat we weer activiteiten kunnen ondernemen met elkaar.

We kunnen dan ook weer van start met de museumgroepen vanaf januari, en dat is zeker goed nieuws. Er is al een mail over gestuurd maar u leest het nogmaals verderop in het maandblad. Er is nog plaats maar het gaat heel hard dus als u mee wilt geeft u zich dan snel op.

Voor de hele-dagexcursies is het animo nog niet groot en dat is jammer. Als er niet voldoende belangstelling is kan zo’n dag niet doorgaan i.v.m. de kosten. Misschien zijn sommigen van u nog terughoudend hiermee en is dat de reden van de lage opkomst. In ieder geval hoop ik van harte dat dit weer zal aantrekken, ik heb nog een “aanmoedigingsmail” gestuurd. We geven het niet zomaar op natuurlijk.

En… we hebben een leuk feest voor de boeg, ook daar leest u verderop in het blad over. Onze feestcommissie is weer actief bezig geweest en we hebben er nu al heel veel zin in! We hopen heel veel leden te zien.

Heel veel leesplezier met dit novembernummer en tot gauw ziens

Andy