Van de Voorzitter

Lieve dames,

Het laatste nummer van het maandblad van 2021 heeft u nu in handen. Aan het begin van het jaar verkeerden we nog in winterslaap. Nu zijn we weer ontwaakt, weliswaar nog niet helemaal op volle toeren, maar het begint weer ergens op te lijken gelukkig!

Alleen……op het moment dat ik dit schrijf hoor ik heel veel verontrustende cijfers over de besmettingen en zijn de nieuwe maatregelen vandaag net ingegaan. Ik hou mijn hart vast wat dit gaat betekenen voor ons en onze activiteiten.

We komen nu net zo lekker op stoom en het zal toch niet gebeuren dat we wéér zaken moeten gaan afblazen.

Enfin, ook dát komen we weer te boven want het bestuur, de redactie en uw voorzitter geven het niet zomaar op! We kijken dus uit naar de kerstlunch en de nieuwjaarsreceptie en ook de nieuwe-ledenochtend in januari. Ook de museumgroepen gaan weer van start.

Er heeft zich bovendien weer een aantal nieuwe dames aangemeld en daar zijn we blij mee, zoals altijd.

Ik moet nog een beetje in de Kerstsfeer komen, temeer omdat ik nog volop in de Sinterklaasbezigheden zit voor de kleinkinderen. Een aantal van u waarschijnlijk ook!

Toch wil ik u alvast een heel mooi Kerstfeest toewensen. Ik hoop dat u het kunt vieren met uw geliefden om u heen in goede gezondheid en in een vredige en harmonieuze sfeer.

Het is het feest van licht en hoop en dat hebben we allen nodig, nu en eigenlijk altijd.

Mooie dagen gewenst,

Mede namens het bestuur,

Categories:

Tags:

Comments are closed