De eet-club gaat weer van start!!!!

We zijn heel erg blij dat Coos Jongenelen (zie foto) zich heeft aangemeld om de eet- club voort te zetten voor onze VVB. Coos is sinds een paar jaar lid van onze vereniging en kent veel mensen uit Badhoevedorp en omgeving. Ze volgt Edda Kalter op die zoals u weet de eet-club altijd met veel plezier heeft geleid, u heeft hierover in een eerder maandblad een stukje kunnen lezen. Nogmaals dank hiervoor Edda!

Coos heeft de intentie om de eet-club nieuw leven in te blazen; dat wil zeggen dat er ook etentjes in Haarlem of Amsterdam geregeld kunnen gaan worden, afgewisseld met een lunch zo nu en dan. Uiteraard organiseert Coos de meeste van deze avonden in de directe omgeving zodat het makkelijk bereikbaar blijft voor iedereen. Maar af en toe een uitstapje wat verder weg, moet ook kunnen dachten we zo.

U kunt zich aanmelden bij Coos: coos50@hotmail.com

We wensen u allemaal heel veel gezellige en lekkere etentjes met elkaar!