Bericht van de penningmeester

 

Zoals ik in het vorige maandblad schreef gaan we werken met het lidnummer. Dit lidnummer staat in de linkerbovenhoek op het adreslabel van uw maandblad en bestaat uit 3 cijfers (het kan zijn dat dit met een 0 begint). Wilt u dit lidnummer altijd doorgeven bij het aanmelden van activiteiten en vermelden bij het overmaken van bedragen?

Veel van u hebben al bij de betaling van de activiteiten direct het lidnummer in de omschrijving van de betaling genoteerd. Ik wil u daar hartelijk voor bedanken!

Wilt u nog even wachten met het betalen van de contributie voor 2022. Mede door het nieuwe boekhoudpakket waarover ik in het vorige maandblad heb geschreven wordt het moment van contributie betalen veranderd.

Misschien heeft u uw de betaling van de contributie automatisch ingesteld. Ik wil u vragen om het moment van betalen te veranderen in 1 januari en de omschrijving aan te passen naar “Contributie en uw lidnummer”.

Als u vragen heeft over de contributie en/of betaling hiervan, dan kunt u met mij contact opnemen per mail penningmeester@vvbadhoevedorp.nl.

Als u besluit om uw lidmaatschap op de zeggen dan vragen wij u dit vóór 1 december 2021 schriftelijk aan penningmeester@vvbadhoevedorp.nl kenbaar te maken, maar wij hopen natuurlijk dat u dit niet doet.

 

Nicole Mul-Bakker

 

Tags:

Comments are closed