Bericht van de nieuwe penningmeester

In de afgelopen periode is er achter de schermen van het penningmeesterschap en de ledenadministratie heel veel gebeurd. Met grote dank aan Liesbeth, zij heeft mij uitgebreid geïnformeerd met alle ins en outs van de boekhouding en de ledenadministratie. Ook hebben we in de afgelopen maanden het boekhoudpakket vernieuwd. In dit nieuwe boekhoudpakket zit de volledige boekhouding tezamen met de ledenadministratie. Dit boekhoudpakket geeft ons op het financiële vlak evenals de ledenadministratie ontzettend veel voordelen en mogelijkheden.

Een van de mogelijkheden is dat wij vanuit dit nieuwe pakket u nieuwsbrieven kunnen gaan mailen. Vandaar hierbij nogmaals de oproep om als u uw emailadres nog niet aan ons heeft doorgegeven, dit nog wel te doen. U kunt deze doorgeven aan penningmeester@vvbadhoevedorp.nl.

Als u niet zeker weet of u uw emailadres al heeft gegeven of vragen hierover heeft, kunt u dit emailadres ook gebruiken. Mocht u geen emailadres hebben, dan zullen wij u de nieuwsbrieven per post blijven toesturen, maar vanwege de daarmee gemoeide kosten, willen wij zo veel als mogelijk via de mail gaan versturen. Misschien heeft u iemand in uw omgeving, waarvan wij het emailadres in onze ledenadministratie mogen zetten, zodat u toch via, via op de hoogte kunt blijven.

Vanaf nu gaan wij ook werken met uw lidnummer. Dit lidnummer staat in de linkerbovenhoek op het adreslabel van uw maandblad en bestaat uit 3 cijfers (het kan zijn dat dit met een 0 begint).

Wilt u dit lidnummer altijd doorgeven bij het aanmelden van activiteiten en vermelden bij het overmaken van bedragen?

We zijn klaar voor de toekomst!!!

Nicole Mul-Bakker