Moment van de jaarlijkse Contributie betaling is veranderd!

Mede door het nieuwe boekhoudpakket wordt het moment van contributie betalen veranderd.

U kreeg voorheen in oktober het verzoek om de contributie te gaan betalen, maar ons verenigingsjaar loopt van januari t/m december en daarom wil ik vragen om vanaf 1 januari 2022 het contributiebedrag van

€ 50,00 per jaar onder vermelding van “Contributie en uw lidnummer” over te maken op NL50INGB 0001 7980 82 t.n.v. Vrouwenvereniging Badhoevedorp. Uw eventuele bijdrage voor het “Lief en Leed potje ” kunt u erbij overmaken. Het lidnummer vindt u in de linkerbovenhoek van het adreslabel op uw maandblad en bestaat uit 3 cijfers (het kan zijn dat dit met een 0 begint). Over het afgelopen jaar 2021 bent u geen contributie meer verschuldigd.

Misschien heeft u de betaling van de contributie automatisch ingesteld. Ik wil u vragen om het moment van betalen te veranderen in 1 januari en de omschrijving aan te passen naar “Contributie en uw lidnummer”. Mocht er onverhoopt toch eerder de contributie zijn overgemaakt, dan wordt het bedrag aan u teruggestort en vragen wij u om dit vanaf 1 januari 2022 nogmaals aan ons over te maken. Als u vragen heeft over de contributie en/of betaling hiervan, dan kunt u met mij contact opnemen per mail penningmeester@vvbadhoevedorp.nl.

Indien u besluit om uw lidmaatschap op de zeggen dan vragen wij u dit vóór 1 december 2021 schriftelijk of via de mail penningmeester@vvbadhoevedorp.nl  aan ons kenbaar te maken, maar wij hopen natuurlijk dat u dit niet doet.

Nicole Mul-Bakker