De dagexcursies!!

Goed en fijn nieuws!

Vanaf februari volgend jaar gaan we weer van start met de maandelijkse dagexcursies! We zijn enorm blij dat we dit samen met Riet van Doelen hebben kunnen regelen. Riet is een enthousiaste reisleidster met al vele jaren ervaring en we weten dat enkele van onze leden al eens met haar tochtjes zijn meegegaan. We horen daar zéér positieve geluiden over.

Het bestuur heeft met haar gesproken en ze komt met een prachtig programma speciaal voor onze vereniging. Dus we kunnen weer met onze eigen vereniging op pad!

De eerste excursie staat gepland op 25 februari en u krijgt er in het volgende maandblad meer informatie over.

Daarna gaan we weer zoals gebruikelijk elke laatste dinsdag van de maand.

En ….nog leuker; we gaan hier in de zomermaanden mee door!

We hopen van harte dat we hiermee weer aan uw vraag tegemoet komen en dat u samen met Riet veel plezier aan deze tochten zult beleven.

Wij hebben er alle vertrouwen in, Riet is zeer bevlogen en meelevend met haar passagiers.