We gaan met een kleine koffie stop gelijk door naar Antwerpen en bezoeken daar het grootste Chocolademuseum ter Wereld. Dit museum in Antwerpen opende zijn deuren Januari 2019. 4000 vierkante meter vol met chocola en alles wat met chocolade te maken heeft, dat is wat het museum inhoudt. Je ervaart de productie van chocolade van begin (in de jungle) tot eind (de Antwerpse Haven en de winkel). Je leert over de geschiedenis van chocolade en je kunt ook de chocolatiers aan het werk zien. Er staan kunstwerken van chocolade die je zo terug zo kunnen vinden in de Efteling, er zijn Instagram waardige plekjes en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om gratis chocolade te proeven.

Na de rondleiding kunt U op eigen gelegenheid Antwerpen bezoeken. Midden in het centrum zijn ook alle andere musea of u kunt gezellig een terras nemen, winkelen, alles naar eigen keuze. U krijgt van ons een klein lunchpakketje mee zodat U uw eigen tijd kunt indelen. Om kwart voor vier vertrekken wij weer vanuit Antwerpen naar Badhoevedorp.

Daar krijgen we een drie gangen diner met muzikale omlijsting want voor ons is het toch nog beetje Koningsdag die we feestelijk vieren.

I nformatie: We vertrekken om 08.00 uur bij dienstencentrum Rietland en zijn om ± 18.00 uur terug. De Kosten van € 53.00 graag overmaken naar nummer NL80RABO 0102 9711 96 t.n.v. V.V.B. en onder vermelding Dagexcursie Antwerpen. Inclusief: vervoer, koffie plus aankleding , lunchpakketje ,drie-gangendiner fooien, entree Chocolademuseum en bankkosten. Opgeven bij Rechell via 020-6597290 of 06-24759682, Suse Laan via 020-6163909 of mail naar brugmans54@kpnmail.nl

Categories:

Tags:

Comments are closed