“Wie gaat ermee”

een bijzondere wie gaat ermee in Purmerend op donderdag 2 juni aanvang 2015

Kaarten € 22,50

Vervoer moet nog worden geregeld naar aanleiding van het aantal aanmeldingen.

De dochter van Janny Kooyman en schoondochter van Elly Kwakkel en het nichtje van Gre Hendriks, “Marga Kwakkel “ doet mee in deze musical van theatergroep Purple

Theatergroep Purple viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en voert u mee naar de meest beroemde nachtclub ter wereld. Met een vijftienkoppig orkest(!) op het podium en de vermaarde Copa-girls in weinig verhullende verentooi, belooft het een broeierig begin van de zomer te worden.

“Her name was Lola, she was a showgirl, with yellow feathers in her hair

and a dress cut down to there”

Zo begint Copacabana, de wereldberoemde hit van Barry Manilow, die iedereen mee kan zingen. Van 2 t/m 5 juni 2016 wordt de gelijknamige hit-musical op de planken gebracht door Theatergroep Purple.

De musical vertelt het verhaal van showdanseres Lola en haar vriend Tony. Beide proberen het, eind jaren ’40, te maken in de beroemde New Yorkse nachtclub Copacabana. Vanaf de opening in 1940 was deze club, die nog steeds bestaat, meteen ‘hot’. Niet alleen wilde iedereen die ook maar iets te betekenen had er gezien worden, maar ook de banden met de maffia zorgden voor ophef. In de musical zien we dit terug in de rivaliteit met de beroemde club Tropicana in Havana en zijn eigenaar, de gangster Rico. Dit alles resulteert in een flitsende musical met opzwepende jazz, latin-disco, ontvoering en veren, veel veren!

Leuk weetje tijdens onze reis naar Cuba zijn wij met de dames in de “Tropicana “in Havanna geweest.